Élet az otthonban

Farsangi mulatság

Martonvásár, 2024.02.16.

Farsangi mulatság élőzenével, tánccal és a hagyománynak megfelelően képviselő fánkkal. Rajtunk már biztosan nem múlik, hogy megjöjjön a tavasz.

Disznótoros hétvége

Martonvásár, 2024.02.11.

A hagyományőrzés remek módszer, hogy megfeledkezzünk az idő múlásáról. Éppen ezért disznótoros hétvégét tartottunk martonvásári otthonunk lakóival, hogy felelevenítsük a régi élményeiket.

Szilveszteri mulatság

Martonvásár, 2023.12.31.

Az otthonunk lakói számára szórakoztató programokkal készültünk az év utolsó napján. Kollégáink nagy gonddal szervezték meg az eseményt, hogy mindenki számára kellemes és emlékezetes legyen az évkezdés.

Az ünnepi hangulat segített mindenkit arra emlékeztetni, hogy az időskor nem csak korlátokkal, hanem közös örömökkel és élményekkel is jár.

A kicsik karácsonyi műsora az időseknek

Martonvásár, 2023.12.21.

Otthonunkban karácsonyi műsorral leptük meg lakóinkat. Köszönjük a Martonvásári Katolikus Óvodának, hogy ünnepi hangulatot varázsoltak előadásukkal!

Rajzpályázat gyerekeknek: Milyennek látod az idős embereket?

Martonvásár, 2023.10.25.

Otthonunk rajzpályázatot hirdetett a településünkön lévő oktatási intézmények diákjai számára „Milyennek látod az idős embereket?” címmel.

Felhívásunkra 160 db remekmű érkezett, melyet a Beethoven Általános Iskola, az Alapfokú Művészeti Iskola, valamint a Pápay Ágoston Általános Iskola diákjai készítettek.
A zsűrinek nehéz dolga volt a sok színvonalas alkotás közül a szerintük legjobbakat kiválasztani, ezért a 3 kategóriában kiosztott 9 fődíj mellett, különdíjakat is kaptak a gyerekek, és az otthon lakói által kiválasztott alkotásokat külön közönségdíjjal jutalmaztuk.
A pályázók 2023. október 25-én a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ termében egy ünnepélyes díjátadó keretében vehették át az okleveleket, és a megérdemelt ajándékokat.
A kiállított pályaművek a BBKK üvegportálján 2 héten keresztül megtekinthetőek!

Köszönjük a lelkes részvételt minden kedves diáknak, és tanáraiknak a szervezésben való segítséget.

Szüreti mulatság

Martonvásár, 2023.10.08

Lakóink megnézték városunk szüreti felvonulását, élvezték a szőlőszüret hangulatát, a színes programokat és a finom falatokat.

A nap tele volt vidámsággal, mosollyal és közösségi élményekkel.

Idősek világnapja

Martonvásár, 2023.10.01.

A martonvásári Szent László Völgye Segítő Szolgálat és az önkormányzat jóvoltából október 1-én az idősek világnapján köszöntöttük a városunk szépkorú, és a Harmónia otthon lakóit.

A színvonalas műsort a helyi táncegyüttesek fellépése, valamint az iskolás gyerekek biztosították.